Dine oplyste arrangør detaljer/kontaktoplysninger bliver vist på din eventside, samt sendt ud til alle dine gæster på e-mail. Hvis du ønsker at rette eller ændre disse oplysninger, kan du selv gøre dette ved at følge disse steps:

1. Gå til din BilletFix-side og vælg “Rediger event” ude i venstre side.

2. Vælg herefter “Arrangør Detaljer” i menuen.

3. Her kan du ændre arrangør navn, telefonnummer og email, som alle er tilknyttet dit event.

4. Husk at trykke på “Gem event” efter du har lavet dine rettelser.

Har du spørgsmål vedrørende redigering af arrangør detaljer er du velkommen til at kontakte BilletFix på info@billetfix.dk eller tlf.: 89 80 12 80.