Hvis du har en række af arrangementer som minder om hinanden kan du med fordel vælge at duplikere/kopierer dine events.

På denne måde slipper du for at skulle skrive alle dine oplysninger ind igen. Det er derfor en god måde at spare tid på at oprette billettyper og andre event detaljer som du allerede en gang før har angivet. På denne måde sparer du tid og besvær, og kan fokuserer på alle de andre vigtige ting ved dit event.

Vi har derfor udformet en guide, som step for step tager dig igennem hvordan du kopierer dit event her under:

1.  Gå til din BilletFix-side og vælg det event du ønsker at kopiere.

2. Tryk på “Duplicate event” ude i venstre side.

3. Du kommer nu ind på en ny side som viser oplysningerne for det event du er ved at kopiere.

4. Du kan nu rette i det kopierede event, sådan at dit nye event er præcis som du gerne vil have det.

5. Efter du har tilføjet dine rettelser, såsom title, dato og billettyper, trykker du på  “Opret event”.

6. Du kan nu finde dit nye event på din BilletFix side sammen med dine ændre events.

Har du spørgsmål vedrørende kopiering af event eller oprettelse af event er du velkommen til at kontakte BilletFix på info@billetfix.dk eller tlf.: 89 80 12 80.