Skal dit event være billigere for bestemte personer? På BilletFix kan du hurtigt oprette rabatkoder til dit event.

Rabatkoder er et godt redskab til at få gang i dit billetsalg. Denne rabat kan være med til at overbevise de gæster, der endnu ikke har besluttet sig endnu, til at købe deres billetter til dit event.

Rabatter er også en god mulighed for at give fordele til f.eks. medlemmer, og dermed give incitament til andre om også at blive medlem hos jer.

Så hvad end det er medlemsrabat, studierabat, fribilletter eller at du bare er i det gavmilde hjørne, så kan du via guiden nedenfor hurtigt oprette en eller flere rabatkoder til dit event:

1. Gå til din BilletFix-side og vælg det arrangement du ønsker at oprette en venteliste til.

2. Vælg “Billet indstillinger og rabat” ude i venstre side.

3. Tryk herefter på “Rabatkoder” i  menuen.

4. Du kan her nemt selv oprette en eller flere rabatkoder: Du bestemmer selv hvad din rabatkode skal hedde, hvor mange billetter rabatkoden skal gælde til og om rabatten skal være i kroner eller procent.

5. Herefter trykker du på “aktiver” og din rabatkode er nu oprette.

6. Du kan nu selv vælge hvilke gæster du vil oplyse rabatkoden til, hvorefter disse blot skal opgive denne rabatkode når de køber deres billetter.

Har du spørgsmål vedrørende rabatkoder er du velkommen til at kontakte BilletFix på info@billetfix.dk eller tlf.: 89 80 12 80.