Hvis du har flere billettyper kan det være smart at fastsætte det antal billetter der i alt må blive solgt.

På denne måde sikrer du at antallet af solgte billetter ikke overstiger antallet af gæster som dit event har plads til.

Du kan således sagtens have to billettype med 100 tilgængelige billetter, selvom du kun har plads til 80 gæster i alt. Du skal bare sørge for at sætte antallet af billetter der kan købes i alt til 80.

På denne måde sikrer du at du ikke sælger flere billetter end det antal du rent faktisk har plads til. Nedenfor ses en guide til, hvordan du fastsætter antal billetter, der kan købes i alt:

1. Gå til din BilletFix-side og vælg det arrangement du vil ændre billet indstillingerne for.

2. Vælg “Billet indstillinger og rabat” ude i venstre side.

3. Tryk herefter på “Generelle billet indstillinger” i  menuen.

4. Her kan du i boksen “Der er en begrænsning for antal billetter på tværs af alle billettyper” skriver hvor mange gæster du i alt har plads til.

Har du spørgsmål vedrørende fastsættelse af antal billetter i alt er du velkommen til at kontakte BilletFix på info@billetfix.dk eller tlf.: 89 80 12 80.