Ønsker du at dine gæster bliver taget til din egen hjemmeside, når de køber billetter til dit event?

Med BilletFix’s hjemmeside integration kan du selv dele dit event på din hjemmeside. Her kan du også se en forhåndsvisning af hvordan din billet-boks vil se ud på din hjemmeside.

Følg blot denne enkle guide for at komme igang med integrationen:

1. Gå til din BilletFix-side og vælg “Del event” ude i venstre side.

2. Vælg herefter “Hjemmeside-integration” i menuen.

3. Kopier dit unikke link fra boksen på siden, ved at trykke på “Kopiér kode” til højre for boksen.

4. Indsæt dette unikke link på din hjemmeside hvor du ønsker at integrere billet-boksen

Har du spørgsmål vedrørende integrering af dit event på din hjemmeside er du velkommen til at kontakte BilletFix på info@billetfix.dk eller tlf.: 89 80 12 80.