Del dit link til dit event for at sætte gang i dit billetsalg. Du kan enten dele dit event online eller integrerer det på din egen hjemmeside.

Nedenfor finder du en guide til at dele dit event online:

1. Gå til din BilletFix-side og vælg “Del event” ude i venstre side.

2. Vælg herefter “Del link” i menuen.

3. Kopier dit link fra boksen på siden, ved at trykke på “Copy link” til højre for boksen.

4. Du kan nu dele dit link i f.eks. et facebook event, i en email kampagne, på din hjemmeside eller hvor end du ønsker at reklamere for dit event.

Har du spørgsmål vedrørende deling af dit event online er du velkommen til at kontakte BilletFix på info@billetfix.dk eller tlf.: 89 80 12 80.