En hurtig og smart måde at checke dine gæster ind på er ved at bruge vores app.

Vores BilletFix app kan hentes her via App store eller her via Google play.

I takt med, at du scanner dine gæsters billetter bliver du holdt opdateret på, hvor mange billetter der er solgt, hvor mange du har checket ind og, hvor mange af dine gæster, som endnu ikke er ankommet.

For at checke dine gæster ind via. vores app kan du følge denne guide:

1. Download BilletFix’s appen og åben den.

2. Tryk “start”.

3. Indtast den firecifrede kode, som er unik for dit event. Du kan altid finde koden på din BilletFix-side ved at trykke på “check ind” ude i venstre side, hvorefter du finder koden under “Check ind fra app”.

4. For at scanne dine gæsters billetter skal du trykke på “Check-in Guests”.

5. Husk at give BilletFix’s app tilladelse til at bruge dit kamera.

6. Hold dit kamera over dine gæsters QR koder eller swipe dem af listen for succesfuldt at checke dem ind.

Har du spørgsmål vedrørende BilletFix’s app og brugen af denne, er du velkommen til at kontakte BilletFix på info@billetfix.dk eller tlf.: 89 80 12 80.