Hos BilletFix tilbyder vi forskellige måde hvorpå du kan checke dine gæster ind. Ønsker du at checke dine gæster ind kan du enten gøre dette på din computer, tablet eller mobil.

Du kan også anvende vores brugervenlige app, som du kan finde en guide til her.

I takt med, at du checker dine gæster ind fra på din browser bliver du holdt opdateret på, hvor mange billetter der er solgt, hvor mange du har checket ind og, hvor mange af dine gæster, som endnu ikke er ankommet.

Ved hjælp af denne guide, viser vi dig hvordan du kan checke dine gæster ind fra din browser:

1. Gå til din BilletFix-side og vælg “Check ind” ude i venstre side.

2. Vælg herefter “Check ind fra din browser” i menuen.

3. Find den eller de gæster fra din liste som du ønsker at checke ind.

4. Tryk på “Check ind”.

Har du spørgsmål vedrørende check ind af dine gæster fra din browser er du velkommen til at kontakte BilletFix på info@billetfix.dk eller tlf.: 89 80 12 80.